Jaa sivu

facebook icon twitter icon

Tiedotteet

16.09.2022

Erityisasiantuntijan paikka avoinna Lukuliikkeessä

Opetushallitus hakee Kansallisen lukutaitostrategian toimeenpanoon erityisasiantuntijaa, jonka tehtävänä on lukutaitoa edistävän verkoston ja toiminnan suunnittelu, organisointi ja vahvistaminen.

Erityisasiantuntijan työtehtäviin sisältyy toiminnan kehittämiseen, toteuttamiseen, raportointiin sekä sisäiseen että ulkoiseen tiedottamiseen liittyviä tehtäviä. Työllä tuetaan ja vahvistetaan eri toimijoiden suunnitelmallista lukutaitotyötä ja verkostoitumista.

Työhön kuuluu myös valtionavustusprosesseihin osallistuminen ja alan tapahtumiin osallistuminen. Hakijalta odotamme laajaa kiinnostusta luku- ja kirjoitustaidon kehittämiseen, tuntemusta monilukutaidosta, hyviä projektityötaitoja sekä koordinointitaitoa.

Tutustu hakuun ja hae paikkaa valtiolle.fi-palvelussa.

Lisää tiedotteita

Tiedotteet

Syyloma on Lukuloma – askel askeleelta kirjamatkalle!

Kirja-alan järjestöt ja lukutaitotoimijat kannustavat jälleen matkustamaan syyslomalla kirjan siivin. Kirja-alan yhteinen kampanja toteutetaan nyt neljättä kertaa.

Lue lisää

Tiedotteet

Lukuliike jakaa toiminta-avustusta lukutaitotyöhön

Opetushallitus avaa haettavaksi kolme toiminta-avustusta. Haettavat avustukset ovat osa kansallisen lukutaitostrategian toimeenpanoa.

Lue lisää

Tiedotteet

Lukutaitostrategia on julkaistu selkokielellä

Opetushallitus on julkaissut Lukutaitostrategia selkokielellä -esitteen. Esite antaa vinkkejä siitä, miten voit kehittää lukutaitoasi ja löytää lukemisen ilon.

Lue lisää